cholovik-na-avto-nayikhav-na-agitatsiyniy-namet-kandidata-u-prezidenti

Чоловік на авто наїхав на агітаційний намет кандидата у президенти

 • 7278 переглядiв

КИЇВ. 26 лютого. УНН. У Черкаській області чоловік автомобілем наїхав на металевий каркас агітаційного намету одного із кандидатів у президенти України. Про це повідомив сектор комунікації обласного управління поліції, передає УНН.

За даними поліції, подія сталася в одному із сіл Катеринопільського району.

"До поліції надійшло повідомлення, що на території Катеринопільського району чоловік, керуючи автомобілем, здійснив наїзд на агітаційний намет одного з кандидатів у президенти України. Внаслідок навмисного наїзду ніхто не постраждав, проте було пошкоджено металевий каркас намету та перевернуто стіл з агітаційною літературою. Чоловік з місця події зник", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановила особу, причетну до правопорушення.

"Ним виявився місцевий житель. Місцезнаходження чоловіка встановлено та запрошено до поліції для встановлення всіх обставин події. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України", - додали у ГУНП.

У поліції додали, що з початку виборчого процесу у Черкаській області було зафіксовано 97 повідомлень про можливі порушення виборчого законодавства. По 10 фактам складені адмінматеріали, які направлені для розгляду до суду, а також розслідується 10 кримінальних проваджень, відкритих за статтями 160 (Підкуп виборця, учасника референдуму), 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) та 296 (Хуліганство) КК України.

Нагадаємо, з початку кампанії поліція відкрила 96 кримінальних проваджень, пов'язаних з виборчим процесом.

Як повідомляв УНН, у Сумах співробітники поліції без законних підстав опечатали офіс політичної партії, а крім того одягли наручники та доставили до відділку поліції двох осіб, які там перебували. За фактом перевищення влади та службових повноважень працівниками поліції розпочато кримінальне провадження.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП