cholovik-namagavsya-distatisya-moldovi-u-dityachomu-naduvnomu-baseyni

Чоловік намагався дістатися Молдови у дитячому надувному басейні

 • 14330 переглядiв

КИЇВ. 14 лютого. УНН. Прикордонники затримали громадянина Молдови, який хотів переплисти Дністер у дитячому надувному басейні. У нього були проблеми з документами, тому нелегал спробував у незаконний спосіб повернутися з заробітків. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу ДПСУ.

"Опівночі 14 лютого прикордонники Могилів-Подільського загону виявили чоловіка, який планував через Дністер дістатися в Молдову у гумовому дитячому басейні. Патруль виявив на березі надувний дитячий басейн та насос. Згодом службовий собака допоміг знайти та затримати власника басейну, який заховався у кущах. Затриманий виявився 32-річним молдованином. Чоловік через проблеми з документами вирішив повертатися із заробітків до сім’ї у незаконний спосіб", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що така подорож могла б закінчитись трагічно, оскільки погодні умови були несприятливими, течія стрімкою, а глибина Дністра на відповідній ділянці – 10 метрів.

"За спробу незаконного перетинання кордону порушника притягнули до адміністративної відповідальності. Після з’ясування усіх обставин молдованин повернеться додому живим та неушкодженим, але потрапити в Україну найближчі три роки не зможе, тому що прикордонники прийняли рішення про заборону в’їзду", - зазначили у пресслужбі.

Нагадаємо, двоє братів з Афганістану намагались потрапити до України за фальшивими візами.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП