cholovik-potonuv-u-vodoskhovischi-na-kirovogradschini

Чоловік потонув у водосховищі на Кіровоградщині

 • 19090 переглядiв

КРОПИВНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 23 лютого. УНН. 22 лютого, о 20:30, до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що у водосховищі села Диківка Знам’янського району виявили тіло чоловіка. Про це поінформували в пресслужбі ДСНС у Кіровоградській області, передає УНН.

Рятувальники виїхали на місце події та розпочали пошукові роботи. Але через темний час доби пошуки загиблого припинили. Вже наступного дня водолази дістали тіло чоловіка та доставили на берег. Загиблий – житель Кропивницького, 1983 р.н.

Обставини та причини смерті чоловіка наразі встановлюють фахівці.

Як стало відомо кореспонденту УНН з власних джерел, загинув Роман Бойко, відомий на Кіровоградщині громадський діяч, волонтер, підприємець.

Чоловік відомий як учасник всіх громадських акцій, не один рік очолював громадську організацію "Січ", активний учасник Революції Гідності. З перших днів війни з Росією пішов на службу за мобілізацією, після звільнення з армії активно займався волонтерською діяльністю, підприємництвом. У 2016 році заснував ТОВ "АКВАФАРМІНГ Кропивницький" і присвятив себе роботі в рибному господарстві.

За попередньою інформацією, човен, у якому плив Роман, перекинувся. У чоловіка залишилась дружина і троє неповнолітніх дітей.

Як повідомлялося раніше в УНН, дитина потонула у ставку на Кіровоградщині.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП