cholovik-yakiy-smertelno-poraniv-spivrobitnika-sdo-u-kiyevi-priyshov-do-politsiyi-z-advokatom

Чоловік, який смертельно поранив співробітника СДО у Києві, прийшов до поліції з адвокатом

 • 14038 переглядiв

КИЇВ. 3 січня. УНН. Підозрюваний у вбивстві співробітника Служби державної охорони, який був вбитий сьогодні в ночі у столиці, з'явився разом в адвокатом до поліції. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу поліції. 

"Чоловік, якого обґрунтовано підозрюють у скоєнні правопорушення, разом із адвокатом з’явився у Печерське управління поліції. Із ним проводять першочергові слідчі дії", - сказано у повідомлені. 

На цей час правоохоронці встановили особу чоловіка, якого обґрунтовано підозрюють у скоєнні правопорушення. Він – киянин, 1982 року народження. 

Як повідомляв УНН, вбитий у столиці співробітник СДО помер до прибуття швидкої. 

Як повідомляв УНН, вночі на вулиці Саперне поле сталася бійка між двома чоловіками, внаслідок чого один із учасників втратив свідомість. По прибуттю медики констатували його смерть.

Свідки розповіли правоохоронцям, що у потерпілого відбувся дорожній конфлікт із невідомим, який вигулював двох собак. Незнайомець вдарив опонента, від чого той впав і помер на місці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція: вбитий у центрі Києва попередньо – службовець держохорони

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Встановлюються обставини події.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП