cholovika-yakiy-zabiv-shvabroyu-znayomogo-zasudili-do-semi-rokiv

Чоловіка, який забив шваброю знайомого, засудили до семи років

 • 7802 переглядiв

КРОПИВНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 14 березня. УНН. На Кіровоградщині чоловік шваброю забив до смерті свого знайомого, за такі дії його засудили до семи років ув'язнення. Про це йдеться в Єдиному державному реєстрi судових рiшень, повiдомляє УНН.

Інцидент стався ще у грудні 2015 року у селі Пантаївка. Спочатку підозрюваний наніс потерпілому кілька ударів кулаком в обличчя. Потім – не менше восьми ударів шваброю в область тулубу та не менше п’яти – кулаками в голову.

16 грудня у реанімаційному відділенні міського закладу "Міська лікарня №1" від травматичного шоку, що розвинувся внаслідок отриманих тілесних ушкоджень, чоловік помер.

Допитаний у судовому засіданні наполягав на тому, що захищався, адже загиблий першим ударив його. Розповів, що знайомий прийшов до нього, аби попросити випити, той його виганяв, але гість не йшов. У подальшому, коли потерпілий перестав чинити супротив, господар на возику вивіз його за межі двору.

Наразі Олександрійський міськрайонний суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочину і призначив покарання – сім років позбавлення волі.

Нагадаємо, на Чернігівщині затримали рецидивіста за побої шваброю.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП