cholovika-zatrimali-za-kradizhku-800-tis-grn-z-avto-biznesvumen

Чоловіка затримали за крадіжку 800 тис. грн з авто бізнесвумен

 • 10766 переглядiв

КИЇВ. 26 квітня. УНН. У селі Нерубайське Біляївського району, що на Одещині, правоохоронці викрили чоловіка зі Східної Європи, який підозрюється у викрадені з автомобіля підприємиці понад 800 тисяч гривень. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Одеській області, передає УНН.

"На Одещині правоохоронці викрили гастролера зі Східної Європи, який викрав у підприємиці понад 800 тисяч гривень", - повідомили у поліції.

"Доки жінка перебувала у крамниці, правопорушник поліз до її незачиненого автомобіля, звідки викрав сумку з документами, мобільними телефонами та грошима. Щойно потерпіла зрозуміла, що її обікрали, одразу звернулася по допомогу до Усатівського відділення поліції", - додали правоохоронці.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів співробітники поліції встановили автомобіль, на якому правопорушник втік із місця скоєння злочину.

За кілька днів зловмисник був затриманий на території обласного центру. Ним виявився громадянин однієї з держав зі Східної Європи. У чоловіка вилучили документи потерпілої, решту її майна він встиг реалізувати та витратити.

Правоохоронці оголосили чоловіку про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. За скоєне фігурантові загрожує до дванадцяти років ув’язнення з конфіскацією майна. 

Як повідомляв УНН, у місті Ірпінь Київської області громадяни Азербайджану та Туреччини побили та пограбували двох єгиптян.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП