cholovika-zatrimali-za-pidriv-granati-bilya-kafe-na-prikarpatti

Чоловіка затримали за підрив гранати біля кафе на Прикарпатті

 • 12114 переглядiв

КИЇВ. 21 травня. УНН. Чоловіка, який підірвав гранату біля кафе у селі Лісна Тарновиця на Прикарпатті, через що дев'ятеро людей постраждали, затримали, йому збираються оголосити підозру і обрати запобіжний захід. Про це УНН повідомили у прес-службі ГУ НП в Івано-Франківській області.

Подія сталася вчора близько 20 години.

"Уродженець Донеччини, перебуваючи у вказаному селі, поконфліктував із двома чоловіками, відвідувачами закладу. У подальшому, перебуваючи у нетверезому стані, маючи намір позбавити їх життя, приніс у кишені гранату "Ф1" та кинув її на землю поблизу входу до кафе "Павутина", - розповіли подробиці у поліції.

За даними правоохоронців, внаслідок вибуху постраждало дев'ятеро осіб, їх доставлено до медичного закладу із осколковими пораненнями. "Одного з них прооперовано", - додали у місцевій поліції.

"Зловмисника затримано у порядку ст. 208 КПК. Вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 ст. 15 (Замах на злочин) та ч. 2 (п. 1, 2) ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - вказали у відомстві.

Проводяться слідчі дії.

Раніше про інцидент повідомив голова МВС Арсен Аваков. За його даними, чоловік, який кинув гранату, є сержантом Збройних сил України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП