choloviki-pobili-pidpriyemtsya-vimagayuchi-valyutu-i-30-tisyach-griven

Чоловіки побили підприємця, вимагаючи валюту і 30 тисяч гривень

 • 9958 переглядiв

КИЇВ. 28 лютого. УНН. Правоохоронці затримали групу чоловіків, які скоїли напад на місцевого підприємця, вимагаючи від нього гроші. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу поліції Запорізької області.

Так, повідомляється, що 27 лютого близько 16:00 до Мелітопольського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця, що на вулиці Олександра Тишлера в Мелітополі невідомі б’ють чоловіка.

"Правоохоронці встановили, що невідомі біля домоволодіння приватного підприємця, із застосуванням фізичного насильства вимагали та отримали від потерпілого грошові кошти в сумі 2750 доларів США та 31000 гривень", - повідомили у прес-службі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кам'янці-Подільському затримали підозрюваних у вимаганні грошей

Постраждалий, мешканець Мелітополя 1975 року народження, звернувся за медичною допомогою до лікарні, після надання допомоги був відпущений додому.

Правоохоронці затримали зловмисників. Ними виявились троє чоловіків: раніше судимий мешканець Мелітополя 1986 року народження та двоє мешканців Запоріжжя 1998 років народження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В електричці побили пасажира до втрати свідомості і пограбували

Поліцейські вилучили у фігурантів грошові кошти та автомобіль Soueast, на якому пересувались зловмисники.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Як повідомляв УНН, невідомі у Херсоні скоїли розбійний напад на приватного підприємця та його дружину.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП