cholovikovi-povidomyly-pro-pidozru-za-khulihanstvo-napidpytku-bilia-memorialu-heroiv-u-kryvomu-rozi

Чоловікові повідомили про підозру за хуліганство напідпитку біля Меморіалу Героїв у Кривому Розі

 • 14481 переглядiв

30-річному чоловіку у стані алкогольного сп'яніння повідомлено про підозру у вчиненні хуліганських дій біля Меморіалу Героїв у Кривому Розі. Журналіст повідомив, що підозру оголосили чоловіку, "який помочився на Куби пам'яті".

30-річному чоловіку повідомили про підозру у вчиненні хуліганських дій біля Меморіалу Героїв у Кривому Розі у стані алкогольного сп'яніння, повідомили в ГУНП у Дніпропетровській області, пише УНН.

Деталі

Як повідомив журналіст, громадський активіст Костянтин Андріюк у своєму телеграм-каналі, підозру оголосили чоловіку, "який помочився на Куби пам'яті у Кривому Розі".  

Фігуранту загрожує покарання від штрафу до обмеження волі на строк до 5 років.

За даними поліції, злочин стався 12 квітня близько 23-ї години на території Центрально-Міського району міста Кривий Ріг. "Як встановили поліцейські, 30-річний чоловік у стані алкогольного сп’яніння підійшов до Меморіалу Героїв та з особливим цинізмом вчинив хуліганські дії", - вказали у поліції.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Поліцейські встановили всі обставини події та чоловіка, який вчинив злочин.

15 квітня місцевому жителю повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.