choloviku-dali-15-rokiv-tyurmi-za-zgvaltuvannya-7-richnoyi-divchinki

Чоловіку дали 15 років тюрми за зґвалтування 7-річної дівчинки

 • 16125 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН. До 15 років позбавлення волі засудили чоловіка за зґвалтування 7-річної дівчинки. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу прокуратури Харківської області.

"Вироком Дергачівського районного суду області 67-річного місцевого мешканця визнано винним у розбещенні та зґвалтуванні малолітніх (ч. 2 ст. 156, ч. 4 ст. 152). Як розповів керівник місцевої прокуратури Андрій Кравченко, суд підтримав позицію прокуратури та присудив зловмиснику максимальне покарання, передбачене санкцією статті - 15 років позбавлення волі", – йдеться в повідомленні.

У відомстві зазначили, що вирок суду не набув чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження.

За даними слідство, наприкінці липня 2016 року засуджений запросив до себе додому двох 7-річних дівчат, що гралися біля його будинку. Чоловік пообіцяв пригостити дітей печивом та цукерками. Він і раніше частував дівчат солодощами, тому вони без остраху пішли з ним.

"Заманивши дітей до будинку, зловмисник грав з дівчатами в розбещуючі ігри. А потім закрився в кімнаті з однією з них та зґвалтував", – повідомили у прокуратурі.

Нагадаємо, у Харківській області вітчим із погрозою застосування насильства неприроднім способом зґвалтував 16-річну падчерку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП