choloviku-dali-naysuvorishe-pokarannya-za-zgvaltuvannya-8-richnoyi-ditini

Чоловіку дали найсуворіше покарання за зґвалтування 8-річної дитини

 • 21960 переглядiв

КИЇВ. 24 листопада. УНН. 15 років ув’язнення отримав чоловік на Київщині за зґвалтування 8-річної доньки своєї знайомої - усе відбувалося на очах 5-річного брата, повідомили УНН в Офісі Генпрокурора.

Цитата:

"Суд визнав винним жителя Київщини у зґвалтуванні 8-річної дитини (ч. 4 ст. 152 КК України). Вироком суду його засуджено до найсуворішого покарання, передбаченого санкцією статті – 15 років позбавлення волі", - повідомили у прокуратурі.

Деталі

У судовому засіданні прокурор, як зазначається, довів, що обвинувачений у серпні 2018 року вчинив дії сексуального характеру стосовно особи, яка не досягла 14 років. "В одному із сіл Білоцерківського району чоловік прийшов додому до знайомої. Вдома знаходилися її діти. Скориставшись відсутністю господарки, він відніс 8-річну дівчинку на город, де зґвалтував. Все відбувалося на очах 5-річного брата", - повідомили в ОГП.

Попри те, що обвинувачений своєї вини не визнавав, прокурор повністю довів його винуватість у скоєнні злочину.

Доповнення

Згідно зі звітом Нацполіції, у 2020 році у середньому кожні три години ставався один злочин проти дитини. Минулого року поліцією зареєстровано загалом майже 3400 злочинів, скоєних стосовно дітей, з яких 2200 розкриті та направлені до суду. Кількість злочинів проти дітей торік скоротилася на 16%, у порівнянні з 2019 роком.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП