choloviku-povidomili-pro-pidozru-za-dtp-na-vikradenomu-avtomobili

Чоловіку повідомили про підозру за ДТП на викраденому автомобілі

 • 8655 переглядiв

КИЇВ. 3 листопада. УНН. На Харківщині повідомлено про підозру чоловіку, який скоїв ДТП на викраденому автомобілі. Про це УНН повідомляє з посиланням на відділ комунікації поліції Харківської області.

Так, 29 жовтня близько 20:50 до поліції звернувся 42-річний чоловік. Він розповів, що біля магазину у центрі села Олексіївка невідомий наніс тілесні ушкодження йому та його 17-річному сину, після чого заволодів автівкою заявника "ВАЗ-2101".

"Під час проведення заходів, направлених на затримання зловмисника, поліцейські з’ясували, що правопорушник на викраденому автомобілі збив жінку у місті Первомайський. Транспортний засіб він залишив неподалік місця ДТП та втік. За півгодини правоохоронці затримали 23-річного зловмисника, який намагався покинути межі населеного пункту", - вказали у поліції.

Як зазначається, постраждала у дорожньо-транспортній пригоді 49-річна жінка отримала легкі тілесні ушкодження.

Слідчим відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом), ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) та ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

"На даний час чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України. Чоловік доставлений до слідчого ізолятора для відбування покарання за раніше скоєну крадіжку", - вказали у поліції.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, до суду передано справу про загибель у ДТП двох військовослужбовців.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП