chomu-rosiya-namagalasya-zvinuvatiti-ukrayinu-v-opori-na-svoyiy-teritoriyi-rozpoviv-tsentr-stratkomu

Чому росія намагалася звинуватити Україну в опорі на своїй території - розповів Центр страткому

 • 995665 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. росія намагалася звинуватити Україну в збройному опорі на своїй же території. Проте, противників путінського режиму чимало серед росіян, що і спричиняє спротив. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій, передає УНН.

Деталі

Як повідомляє Центр страткому, пропагандисти кремля повідомляли 2 березня про бої, вбивства, захоплення заручників “українською ДРГ” у брянській області росії. Втім, виявилося, що в область просто зайшов “російський добровольчий корпус”, зазначили у Центрі.

"У рф є багато противників путінського режиму, тому поява збройного опору на її території закономірна", - вказують у Центрі страткому.

Окрім того, як вказано, повідомлення росіян про “кривавий рейд” виявилися фейковими і були спростовані самими ж російськими посадовцями. "Замість діалогу з власним суспільством, кремль намагається перекласти свої внутрішні політичні проблеми на Україну", - зауважують у Центрі.

"Україна не претендує на російські території. На відміну від росії, яка вдається до незаконних анексій", - наголосили у Центрі страткому.

Як зазначається, кремль замовчує про наявність диверсантів, яких вони засилали в Україну, починаючи з 2014 року, наприклад, банду гіркіна в Слов’янську. Натомість, події в брянській області невиправдано роздуті. Справжнім терактом і трагедією того дня було ураження житлового будинку в Запоріжжі російською ракетою.

Нагадаємо

2 березня у російських пабліках та ЗМІ з'явилася історія про "ДРГ" у брянській області. Радник з ОП Михайло Подоляк назвав її класичною провокацією і додав, що тим часом партизанський рух в рф стає сильнішим та агресивнішим.

Українські Національні Новини

Війна