chornogoriya-rozsliduye-mozhlive-shpigunstvo-na-korist-rosiyi-zmi

Чорногорія розслідує можливе шпигунство на користь росії - ЗМІ

 • 170817 переглядiв

КИЇВ. 29 вересня. УНН. ЗМІ повідомляють, що влада Чорногорії розслідує шпигунство на користь росії, в рамках якого було затримано 6 російських дипломатів і 30 громадян рф з тимчасовим дозволом на проживання. Про це УНН пише з посиланням на газету Pobjeda.

Деталі

Повідомляють, що прем'єр-міністр Чорногорії Дрітан Абазович заявив про проведення "міжнародної операції" для захисту інтересів країни.

Як пише газета, Агентство національної безпеки Чорногорії спільно зі Спеціальною державною прокуратурою затримали за підозрою в шпигунстві 6 російських дипломатів, 30 громадян росії з тимчасовим дозволом на проживання і двох корінних громадян Чорногорії.

Зазначається, що серед затриманих за підозрою у співпраці з російськими спецслужбами є співробітник Міністерства закордонних справ Чорногорії Радомир Секулович, який за часів державного союзу Сербії і Чорногорії був прессекретарем МЗС.

Додамо

Сьогодні Міністерство закордонних справ Чорногорії оголосило 6 російських дипломатів з посольства рф персонами нон-грата. Дії цих осіб йдуть врозріз із Віденською конвенцією про дипломатичні зносини, заявили у відомстві.

Українські Національні Новини

Новини Світу