chornogoriya-zminila-umovi-vyizdu-covid-sertifikat-pro-povnu-vaktsinatsiyu-diye-lishe-6-misyatsiv

Чорногорія змінила умови в’їзду: повну вакцинацію визнають лише 6 місяців

 • 15746 переглядiв

КИЇВ. 8 грудня. УНН. Чорногорія оновила умови в’їзду - із COVID-сертифікатом можливо заїхати у країну за умови, якщо повна вакцинація здійснена не пізніше 6 місяців до моменту в’їзду, повідомило посольство України у Чорногорії, пише УНН.

Цитата:

"Звертаємо вашу увагу, що з 3 грудня, в’їзд в Чорногорію із сертифікатом вакцинації можливий за умови, якщо повна вакцинація здійснена не пізніше 6 місяців до моменту в’їзду до Чорногорії" - повідомили у посольстві.

Інші умови в’їзду залишаються чинними.

Додамо

Через погіршення епідеміологічної ситуації в Чорногорії робота нічних клубів та дискотек, як на відкритому повітрі, так і в приміщенні, була заборонена до 2 серпня. З 2 серпня ці розважальні заклади знову працювали, але лише для тих, хто був щеплений принаймні першою дозою вакцини, має негативний тест ПЛР або доказ того, що хворів на коронавірус в останні 180 днів.

Наразі, за даними МЗС, у країні заборонені масові заходи, робота нічних клубів та дискотек. Діють внутрішні обмеження в країні щодо вимоги наявності одного з вищенаведених документів для відвідування торгових та бізнес центрів, супермаркетів, магазинів непродовольчих товарів, спортивних заходів та інших приватних урочистостей. Робота закладів харчування до 00-00 годин.

Українські Національні Новини

Суспільство