chotiri-veliki-kruyizni-kompaniyi-prizupinyayut-svoyu-diyalnist-na-misyats-na-prokhannya-trampa

Чотири великі круїзні компанії призупиняють свою діяльність на прохання Трампа

 • 13240 переглядiв

КИЇВ. 14 березня. УНН. Чотири великі круїзні компанії Carnival, Royal Caribbean, Norwegian та MSC припиняють на 30 днів туристичну діяльність на прохання президента США Дональда Трампа на тлі побоювань з приводу поширення нового коронавіруса. Відповідне повідомлення в п'ятницю американський лідер розмістив в Twitter, передає УНН.

"На моє прохання, починаючи з сьогоднішньої (з п'ятниці на суботу) півночі Carnival, Royal Caribbean, Norwegian та MSC погодилися призупинити круїзи на 30 днів", - написав президент. Раніше на цьому тижні круїзні компанії Viking і Princess також оголосили про припинення діяльності через побоювання з приводу коронавіруса.

За даними телекомпанії CNN, кількість випадків зараження новим коронавірусом у США перевалило за 2,2 тис. осіб.

Президент США Дональд Трамп ввів в п'ятницю загальнонаціональний режим надзвичайної ситуації, що дозволить прибрати бюрократичні перешкоди на шляху виділення коштів з федерального бюджету для боротьби з поширенням коронавірусу.

Раніше цього тижня ВООЗ оголосила пандемію у зв'язку з подальшим поширенням коронавірусу.

Нагадаємо, в Україні зафіксовано першу смерть від коронавірусу.

Додамо, в Україні зафіксовано два нових випадки коронавірусної інфекції — у жінки пенсійного віку з Житомирської області та чоловіка з Чернівецької області, дружина якого перебувала в Італії протягом останніх 14 днів.

Як повідомлялося, у чернівчанина, в якого вперше в Україні зареєстрували наявність інфекції SARS-CoV-2, відсутня пневмонія CoViD-19.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВООЗ: Європа стала епіцентром пандемії коронавірусу

Українські Національні Новини

Новини Світу