chotirokh-azerbaydzhantsiv-pidozryuyut-u-vbivstvi-zhitelya-lvivschini

Чотирьох азербайджанців підозрюють у вбивстві жителя Львівщини

 • 9252 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 4 січня. УНН. До суду скерували обвинувальний акт стосовно чотирьох громадян Азербайджану, який підозрюють у скоєнні розбійного нападу та побитті до смерті жителя Львівської області. Про це повідомила прес-служба обласної прокуратури, передає УНН.

"За процесуального керівництва органів прокуратури Львівської завершено досудове розслідування стосовно чотирьох громадян Республіки Азербайджан, які обвинувачуються у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч.3,4 ст.187 (розбій), ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України", – сказано у повідомленні.

За даними слідства, у червні минулого року в одному із сіл Бродівського району підозрювані скоїли розбійний напад, перебуваючи на території господарства 59-річного чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Запоріжжі чоловік сокирою вбив свого пасинка, а потім повісився

"Зловмисники, завдали потерпілому удари металевою планкою по голові та тулубу. Від отриманих тілесних ушкоджень, чоловік помер у лікувальному закладі. Крім цього, злочинці заволоділи грошовими коштами потерпілого у сумі 13 тисяч грн, телевізором, а також ювелірними виробами", – повідомили у прокуратурі.

У ході досудового розслідування усім підозрюваним обрали запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні вже скерували до Бродівського районного суду Львівської області для розгляду по суті.

Нагадаємо, у Харкові вбили двох іноземних студенток.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП