chubarov-zatrimaniy-v-krimu-delegat-kurultayu-silno-pobitiy

Чубаров: затриманого в Криму делегата Курултаю сильно побили

 • 10935 переглядiв

КИЇВ. 23 травня. УНН. Делегат Курултаю кримськотатарського народу Асан Егіз, якого раніше затримали в окупованому Криму, сильно побитий, його везуть до лікарні. Про це заявив в Facebook глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, передає УНН.

"Асана Егіза терміново везуть в Сімферпольскую міську лікарню № 6. Асан сильно побитий. Трохи пізніше очікуємо пояснень того, що трапилося від адвоката Айдера Азаматова ", - написав Р.Чубаров.

Раніше він заявив, що ФСБ РФ планує протягом декількох днів заарештувати значну кількість кримських татар в окупованому Криму.

"Відомості, що надходять з Криму, дозволяють говорити про широкомасштабну операцію ФСБ РФ під тимчасово окупованому Криму, метою якої є арешти протягом декількох днів значної кількості кримських татар, яким будуть пред'явлені різні звинувачення, в основному, в скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 205.5 КК РФ (участь в діяльності терористичної організації) "", - написав Р.Чубаров.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в окупованому Криму затримали делегата Курултаю кримськотатарського народу Асан Егіза. За словами Чубарова, "російські карателі вивезли його на своїй машині в невідомому напрямку".

Українські Національні Новини

Суспільство