chvert-vsikh-vbivstv-u-sviti-pripadaye-lishe-na-chotiri-krayini

Чверть усіх вбивств у світі припадає лише на чотири країни

 • 11253 переглядiв

КИЇВ. 26 квітня. УНН. На чотири країни Латинської Америки - Бразилію, Колумбію, Мексику і Венесуелу - припадає чверть усіх вбивств у світі. Такі статистичні дані з доповіді аналітиків Інституту Ігарапе повідомляє The Washington Post, передає УНН.

Відзначається, що в Латинській Америці проживає всього 8 відсотків населення світу, але на неї припадає 33 відсотки всіх вбивств.

Всього на чотири країни регіону - Бразилію, Колумбію, Мексику і Венесуелу - припадає чверть всіх вбивств на Землі. З 20 країн світу з найвищими показниками вбивств 17 є латиноамериканськими, як і 43 з 50 таких міст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За вбивство шаманки в Перу лінчували канадця

Як і Сполучені Штати, Латинську Америку наводнює зброя. Дві третини всіх вбивств в Центральній Америці відбуваються за допомогою пістолета; у Південній Америці це приблизно половина. У середньому по світу - 32%.

Згідно з доповіддю, більше третини всіх латиноамериканців повідомили, що стали жертвами насильницьких злочинів в 2016 році. У деяких країнах, таких як Венесуела і Мексика, майже половина населення піддавалася насильницькому злочину в минулому році.

Українські Національні Новини

Новини Світу