covid-19-ministr-ekonomiki-nimechchini-pishov-na-samoizolyatsiyu

COVID-19: Міністр економіки Німеччини пішов на самоізоляцію

 • 9776 переглядiв

КИЇВ. 24 вересня. УНН. Міністр економіки Німеччини Петер Альтмайер став другим членом Кабінету міністрів ФРН, який пішов на карантин через можливий контакт з хворим на COVID-19. Про це пише DW, передає УНН.

Міністр економіки ФРН Петер Альтмайер прийняв рішення піти на домашній карантин після того, як стало відомо про коронавірус, виявлений у співробітника одного з міністрів торгівлі неназваної країни ЄС, який був на поточному тижні в Берліні. Глава Мінекономіки ФРН повідомив, що сам в минулу п'ятницю здав тест на коронавірус, який був негативним.

Як повідомляв УНН, раніше таке ж рішення прийняв міністр закордонних справ Німеччини Хайко Маас. Це сталося після виявлення у одного із співробітників охорони Маса зараження коронавірусом. Через карантин голові МЗС ФРН довелося відмовитися від запланованої поїздки до Йорданії.

Нагадаємо, у березні на двотижневий домашній карантин йшла федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель. Це сталося після того, як з'ясувалося, що лікар, який робив їй щеплення від пневмококової інфекції, був позитивно протестований на коронавірус.

Українські Національні Новини

Новини Світу