covid-19-u-korolivstvi-dzhonson-skasuvav-vizit-do-indiyi

COVID-19 у королівстві: Джонсон скасував візит до Індії

 • 10018 переглядiв

КИЇВ. 5 січня. УНН. Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон скасував візит до Індії у зв'язку з необхідністю сконцентруватися на боротьбі з коронавірусом у королівстві. Про це йдеться у заяві канцелярії глави британського кабміну за підсумками розмови з головою уряду Індії Нарендра Моді, передає УНН.

"Прем'єр-міністр сьогодні вранці повідомив з жалем прем'єр-міністру Моді, що він не зможе відвідати Індію в цьому місяці, як планувалося спочатку. В зв'язку з національним карантином, введеним в понеділок увечері, і з урахуванням швидкості поширення нового різновиду коронавируса прем'єр-міністр заявив, що йому важливо залишатися у Великій Британії, щоб сконцентруватися на боротьбі з вірусом в країні", - наголошується в повідомленні.

У канцелярії додали, що "Джонсон сподівається відвідати Індію пізніше в першій половині 2021 року в переддень саміту держав Групи семи, який пройде у Великій Британії, на якому в якості гостя очікується Моді".

Нагадаємо, прем’єр-міністр Великої Британії Боріс Джонсон ввечері 4 січня оголосив про запровадження національного локдауну в Англії.

Українські Національні Новини

Новини Світу