covid-19-u-polschi-zminyuyut-pravila-vyizdu-v-krayinu

COVID-19: у Польщі змінюють правила в’їзду в країну

 • 23841 переглядiв

КИЇВ. 8 грудня. УНН. У Польщі з 15 грудня почнуть діяти нові правила в’їзду в країну. Люди, які прибули на територію країни з-за меж Шенгенської зони, повинні мати негативний тест на COVID-19, зроблений не раніше ніж за 24 години до перетину кордону. Про це повідомляє УНН з посиланням на Twitter Міністерство охорони здоров'я Польщі.

Деталі

З 15 грудня тестування на COVID-19 буде обов’язковим для людей, які контактували з інфікованими людьми. Також уряд Польщі прийняв рішення посилити карантинні обмеження. 

Кількість людей, які можуть відвідувати церкви, ресторани, готелі, культурні об’єкти (кінотеатри, театри, опери, громадські центри, концерти), а також басейни і аквапарки буде скорочено з 50% до 30%. Зміни також будуть внесені в роботу громадського транспорту. У громадському транспорті або поїздах буде дозволено займати 75% вільних місць.

Дискотеки, клуби та танцювальні заклади також будуть закриті з 15 грудня. 31 грудня та 1 січня 2022 року в закритих закладах буде дозволено проводити вечірки не більше 100 осіб.

Od 15 grudnia przed przylotem do Polski spoza strefy Schengen będzie obowiązywał test wykonany nie wcześniej niż 24h przed przekroczeniem granicy ⤵️ pic.twitter.com/57tncnnFtS

— Ministerstwo Zdrowia (@MZ_GOV_PL) December 7, 2021

Нагадаємо

Польща планує посилювати карантин через новий штам Omicron.

Українські Національні Новини

Новини Світу