d-cheyni-ymovirne-vtruchannya-rf-u-vibori-mozhna-vvazhati-aktom-agresiyi

Д.Чейні: ймовірне втручання РФ у вибори можна вважати "актом агресії"

 • 9679 переглядiв

КИЇВ. 28 березня. УНН. Колишній віце-президент США Дік Чейні заявив, що ймовірне втручання Росії у вибори може розцінюватися як "акт агресії". Про це він заявив у понеділок під час саміту Economic Times Global Business Summit у Нью-Делі, передає УНН з посиланням на CNN.

"Дуже серйозні зусилля були докладені (президентом Росії Володимиром) Путіним і його урядом, його організацією, для значного втручання в наші основні, фундаментальні демократичні процеси", - сказав Д.Чейні.

"В певних колах це могло б розглядатися як акт агресії", - додав він.

Д.Чейні, як зазначається, "ясно дав зрозуміти", що не "говорить за кого-небудь ще", перш ніж запропонував свою оцінку загроз, пов'язаних з В.Путіним, і зазначив, що очікує, що Росія продовжить зусилля такого роду і звинуватив президента Росії в спробі вплинути на минулі в країнах Балтії вибори. При цьому він додав, що Росія не підірвала легітимність перемоги на виборах президента Дональда Трампа, пише видання.

"Я б не став недооцінювати ту вагу, що ми як американці приписуємо російським спробам втручатися в наші внутрішні політичні процеси", - сказав Д.Чейні.

Нагадаємо, слухання про хакерські атаки РФ відтермінували у конгресі США.

Українські Національні Новини

Новини Світу