d-pidruchniy-stav-kraschim-ukrayintsem-v-individualniy-gontsi-tretogo-etapu-kubka-svitu-z-biatlonu

Д.Підручний став кращим українцем в індивідуальній гонці третього етапу Кубка світу з біатлону

 • 8012 переглядiв

КИЇВ. 17 грудня. УНН. В Нове-Мєсто (Чехія) відбулася індивідуальна гонка третього етапу Кубку світу з біатлону серед чоловіків, передає УНН з посиланням на Федераціб біатлону України.

Чергову перемогу на турнірі виборов француз Мартен Фуркад – 32:53,6 хвилини (1 промах). Срібна нагорода на рахунку росіянина Антона Шипуліна +30,2 с (2), а бронзова медаль в активі француза Кантена Фійона Майє +38,3 с (0).

Український біатлоніст Сергій Семенов стартував з високої сьомої позиції і після першого рубежу навіть увійшов до лідируючої трійки. Але потім стрілянина у спортсмена розладналася і, допустивши по одній помилки на кожному з наступних рубежів, до фінішу С.Семенов прийшов 21-м. Проте цього результат виявилося досить, щоб заробити право за підсумками етапу в Нове-Мєсто взяти участь в першому мас-старті сезону.

Істотно краще справи на вогневому рубежі йшли у Дмитра Підручного. Капітан команди заробив всього одне коло штрафу, зробив в гонці прогрес з 22-ї на 17-ю позицію, зберіг місце в топ-25 загального заліку і завтра складе компанію С.Семенову в мас-старті.

Непоганий старт, знову в топ-30, вдався і Артему Примі. Хоча три промахи залишають можливості розраховувати навіть на більш високі результати при проходженні вогневих рубежів з меншим числом помилок. А ось Віталій Кільчицький навряд чи зможе занести дану гонку в свій актив. П'ять кіл штрафу не дозволили нашому четвертому учаснику фінішувати в заліковій зоні - 45-й результат.

Нагадаємо, що у загальному заліку на друге місце перемістився А.Шипулін, жовтий біб лідера зберігся у М.Фуркада - 127 очок. Д. Підручний зберіг 25-е місце, а С.Семенов вперше з початку сезону піднявся в топ-30, на 29-у позицію.

Як повідомляв УНН, С.Семенов фінішував сьомим у спринті на третьому етапі Кубка світу з біатлону.

Українські Національні Новини

Спорт