d-tramp-bude-pereshkodzhati-vikhodu-robochikh-mists-za-kordon

Д.Трамп буде перешкоджати виходу робочих місць за кордон

 • 8701 переглядiв

КИЇВ. 2 грудня. УНН. Майбутній президент США Дональд Трамп має намір застосувати адміністративні важелі, щоб перешкодити американським фірмам виводити виробництво за кордон. Також він пригрозив, що подібні кроки будуть загрожувати підприємцям серйозними наслідками, передає УНН з посиланням на Deutsche Welle.

Цю заяву політик зробив у штаті Індіана під час відвідування фірми Carrier в Індіанаполісі. Виробник кондиціонерів і обігрівачів раніше заявляв, що переведе своє виробництво в Мексику. Після особистого втручання майбутнього президента глава фірми оголосив, що 1400 робочих місць залишаться на території США. З Д.Трампом було укладено відповідну угоду.

Крім того, керівництво Carrier розповіло, що частиною угоди було отримання податкових пільг. Загалом за найближчі 10 років фірма не заплатить до бюджету штату Індіана 7 млн доларів.

Окрім того, колишній суперник Хілларі Клінтон праймеріз Демократичної партії сенатор Берні Сандерс виступив з критикою угоди. За його словами, Д.Трамп дозволив фірмі Carrrier "взяти себе в заручники".

 

Українські Національні Новини

Новини Світу