d-tramp-poobitsyav-ne-dozvoliti-iranu-stvoriti-yadernu-zbroyu-zmi

Д.Трамп пообіцяв не дозволити Ірану створити ядерну зброю - ЗМІ

 • 9600 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. Президент США Дональд Трамп заявив, що докладе максимум зусиль, щоб не дозволити Ірану створити ядерну зброю. Відповідну заяву він зробив під час спільної прес-конференції з прем'єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньяху, передає УНН із посиланням на ТАСС.

"Моя адміністрація ввела нові санкції щодо Ірану, і я зроблю більше, для того, щоб ніколи не дозволити Ірану створити ядерну зброю", - сказав Д.Трамп.

Нагадаємо, США на початку поточного місяця розширили санкції щодо Ірану, додавши в чорні списки 13 осіб і 12 структур. Дані обмеження вводяться проти тих, хто причетний до програми розробки Тегераном балістичних ракет або ж якимось чином надає підтримку Корпусу "вартових ісламської революції" (КВІР, елітні частини іранських ЗС).

Раніше прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху повідомив, що під час зустрічі з прем’єр-міністром Британії Терезою Мей він хоче досягти спільної відповіді на ракетні випробування Ірану. На його думку, найкращим варіантом буде тристороння заява Ізраїлю, Великобританії і США.

Українські Національні Новини

Новини Світу