d-tramp-poyasniv-chomu-b-obama-proignoruvav-vtruchannya-rf-u-vibori-ssha

Д.Трамп пояснив, чому Б.Обама "проігнорував" втручання РФ у вибори США

 • 11552 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. Президент США Дональд Трамп у своєму мікроблозі Twitter заявив, що Барак Обама нічого не робив щодо втручання РФ у вибори у США, бо очікував перемоги Хілларі Клінтон, передає УНН

"Причиною того, що президент Обама нічого не зробив по відношенню до Росії після отримання повідомлення від ЦРУ про втручання, полягає в тому, що він очікував, що Клінтон переможе і не хотів "розхитувати човен". Він не "придушив" це тому, що чи вступив у змову чи перешкоджав... і це не принесло нічого хорошого для Демократів та Хілларі...Справа в тому, що президент Обама не зробив нічого після того, як в серпні йому повідомили про російське втручання. Після чотирьох місяців вивчення Росії під збільшувальним склом у них немає жодної "записи" про змову людей Т (Трампа. - ред.). Немає ніякої змови і ніяких перешкод. Переді мною повинні вибачитися!", - написав Д.Трамп.

Як повідомляв УНН, генпрокурор США Джефф Сешнс, виступаючи в Сенаті в рамках розслідування ймовірного втручання Росії у вибори американського президента, заперечив, що міг брати участь у змові.

Українські Національні Новини

Новини Світу