d-tramp-rozpoviv-pro-priyemniy-list-vid-v-putina

Д.Трамп розповів про приємний лист від В.Путіна

 • 8858 переглядiв

КИЇВ. 24 грудня. УНН. Обраний президент США Дональд Трамп розповів, що отримав від президента РФ Володимира Путіна лист, в якому було багато правильних думок, передає УНН з посиланням на ВВС.

"Дуже приємний лист від Володимира Путіна. Він так правильно мислить", - сказав Д.Трамп про послання, направлене 15 грудня.

Прес-секретар В.Путіна Дмитро Пєсков підтвердив, що Кремль направив Д.Трампу послання з нагоди Різдва і Нового року.

Раніше в четвер Дональд Трамп заявив, що можлива гонка озброєнь не лякає його.

"Нехай буде гонка озброєнь. Ми перевершимо їх у всьому і переживемо їх всіх", - заявив Д.Трамп на прохання прокоментувати своє недавнє повідомлення в Twitter.

У четвер Д.Трамп написав у своєму мікроблозі, що Америці слід "значно зміцнити і розширити свої ядерні можливості до того моменту, коли світ схаменеться щодо ядерних бомб".

Коментуючи заяву Д.Трампа, в прес-службі обраного президента уточнили, що Д.Трамп не залишить без відповіді спроби інших країн нарощувати озброєння.

Володимир Путін заочно відповів Д.Трампу в п'ятницю. Він заявив, що в цій заяві немає нічого нового.

"Він (Трамп - ред.) і під час своєї передвиборної кампанії говорив про необхідність зміцнення ядерної складової Сполучених Штатів, про зміцнення Збройних сил. Тут немає нічого незвичайного" - сказав В.Путін.

Американські розвідслужби вважають, що Москва таємно допомагала передвиборній кампанії кандидата в президенти від Республіканської партії Дональда Трампа. Д.Трамп назвав заяви ЦРУ безглуздими і смішними. Росія їх також відкинула.

Українські Національні Новини

Новини Світу