d-tramp-viraziv-nezadovolennya-schodo-rostu-torgivli-mizh-kitayem-ta-kndr

Д.Трамп прокоментував зростання торгівлі між Китаєм та КНДР

 • 9639 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. Президент США Дональд Трамп виразив незадоводення з приводу зростання торгівлі між Китаєм та КНДР. Про це він написав у своєму Twitter, передає УНН.

"Торгівля між Китаєм і КНДР зросла майже на 40% за останній квартал. Ось так Китай працює з нами, але ми повинні були дати їм можливість спробувати!" - йдеться в повідомленні.

Також, Д.Трамп в своєму Twitter додав: "Сполучені Штати уклали одну з найгірших торгових угод у світовій історії. Чому ми повинні продовжити ці угоди з країнами, які не допомагають нам?"

The United States made some of the worst Trade Deals in world history.Why should we continue these deals with countries that do not help us?

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 5 июля 2017 г.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп запропонував Китаю вжити "жорсткий крок" щодо Північної Кореї після пуску балістичної ракети.

Як повідомляв УНН, Вашингтон повинен дати Пхеньяну "рішучу відповідь" на розвиток ракетної та ядерної програм КНДР. Про це заявив у Вашингтоні президент США Дональд Трамп після закінчення переговорів з президентом Південної Кореї Мун Чжеіном.

Українські Національні Новини

Новини Світу