dallas-zavdav-porazki-lideru-nkhl-vashington-kepitals

"Даллас" завдав поразки лідеру НХЛ "Вашингтон Кепіталс"

 • 13813 переглядiв

КИЇВ. 7 березня. УНН. В регулярному сезоні Національної хокейної ліги відбулося чотири протистояння в одному з яких лідер турнірної таблиці "Вашингтон Кепіталс" вдома не впорався із "Даллас Старс", передає УНН з посиланням на сайт НХЛ.

Перед початком зустрічі "Кепіталс" виглядали явним фаворитом, проте на ділі "Даллас" зумів довести, що не має наміру вимикатися з гонки за потрапляння в плей-офф. "Старс" закинули три шайби до сьомої хвилини другого періоду (Шор, Факса, Спецца). Ніклас Бекстрем і Ті-Джей Оші скоротили відставання до мінімуму, проте останнє слово залишилося за підопічними Лінді Раффа, які зусиллями Патріка Шарпа закинули четверту шайбу вже у порожні ворота – 2:4.

"Я сам подарував "Далласу" другий гол. Все зводиться до вміння контролювати шайбу. Вони зуміли скористатися нашими помилками", - зазначив після матчу гравець "столичних" Н.Бекстрем.

Варто відзначити, що головний тренер "Вашингтона" Баррі Тротца після третьої пропущеної шайби замінив Брейді Холтбі на Філіпа Грубауера. Німець зумів відбити всі 10 кидків по своїх воротах за півтора періоду.

Крім того, воротар "Далласа" Карі Лехтонен зробив 42 сейви і перервав 15-матчеву переможну серію "Кепіталс" на домашній арені. "Вашингтон" не програвав удома з 29 грудня.

Примітно, що перемога дозволила "Далласу" наблизитися до зони плей-офф на відстань п'яти очок (64). "Вашингтон" продовжує впевнено лідирувати на Сході (85).

Додамо також, в інших матчах "Шаркс" перемогли "Вінніпег" – 3:2, "Оттава" була сильнішою за "Бостон" 4:2, а "Рейнджерс" в овертаймі вирвали перемогу у "Тампи" 1:0.

Як повідомляв УНН, новачок НХЛ ХК "Вегас Голден Найтс" підписав першого гравця.

Українські Національні Новини

Спорт