daniia-prosuvatyme-ukrainsku-produktsiiu-ta-polehshuvatyme-dostup-do-svoikh-rynkiv

Данія буде популяризувати українські продукти на своїх ринках

 • 14374 переглядiв

Данія просуватиме українську продукцію та полегшуватиме доступ до своїх ринків, повідомила очільниця Міністерства економіки Юлія Свириденко.

Торгова палата Данії готова сприяти купівлі української продукції данськими компаніями та підтримувати доступ українських виробників до данського ринку. Про це повідомили у Мінекономіки, пише УНН.

Деталі

За словами першої віцепрем’єрки – міністерки економіки Юлії Свириденко, окрім інвестиційної підтримки України, Данія готова сприяти імпорту українських товарів. Країна вже започаткувала декілька пілотних проєктів. Зокрема, в данських супермаркетах встановлено полиці з продукцією, виготовленою в Україні.

Сподіваємось на масштабування цієї ініціативи. Крім того, Торгова палата Данії готова популяризувати купівлю данськими компаніями української продукції й сприяти виходу українських виробників на данський ринок

— додала вона.

Нагадаємо

Данія планує побудувати екологічні містечка у трьох містах України, щоб забезпечити житлом та психологічною підтримкою дітей, позбавлених батьківського піклування.