danilov-pro-obmin-medvedchuka-yakscho-vin-y-vidbudetsya-to-za-uchasti-tretoyi-storoni

Данілов про обмін Медведчука: якщо він й відбудеться, то за участі третьої сторони

 • 152023 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. Якщо обмін народного депутата України Віктора Медведчука й відбудеться, то можливо, за посередництва третьої сторони. Про це сказав секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Цитата

"Не вважайте нас такими людьми, які дозволять й кума (путіна – ред.) отримати, й Маріуполь знищити. Ми свідомі з ким маємо справу, довіри немає. Якщо це буде відбуватися, то це буде відбуватися, можливо, за посередництва третьої сторони для того, щоб ми розуміли, що чітко всі виконують свої домовленості, які беруть на себе", - сказав Данілов.

Деталі

За його словами, росіяни часто забувають виконувати свої зобов'язання.

"Якщо це буде відбуватися, то це (обмін – ред.) буде ретельно відпрацьовано. Але потрібно дочекатися, чи потрібен Медведчук путіну й росії. Відповідь на це питання ми поки не отримали", - зазначив Данілов.

Доповнення

Оксана Марченко заявила, що Медведчук дав згоду на обмін та видачу до росії.

Додамо

Народного депутата України Віктора Медведчука відправлено під варту без можливості вийти під заставу. Таке рішення Личаківський районний суд Львова ухвалив у суботу, 16 квітня, задовольнивши клопотання слідчого з особливо важливих справ Державного бюро розслідувань України. Захист політика має право оскаржити вердикт.

Нагадаємо також, що Президент України Володимир Зеленський заявив, що росія знає про бажання України обміняти Медведчука.

Українські Національні Новини

Політика