danilov-pro-zavershennya-viyni-zsu-zupinitsya-tam-de-budut-zakinchuvatisya-nashi-interesi

Данілов про завершення війни: ЗСУ зупиниться там, де будуть закінчуватися наші інтереси

 • 401631 переглядiв

КИЇВ. 10 вересня. УНН. Збройні сили України зупиниться там, де будуть закінчуватися наші інтереси. Про це секретар РНБО Олексій Данілова сказав в інтерв'ю "Голос Америки", передає УНН.

Цитата

"ЗСУ зупиниться там, де будуть закінчуватися наші інтереси. І це буде залежати від багатьох обставин", - сказав Данілов, відповідаючи на запитання, де зупиняться ЗСУ - у Криму чи у Москві.

Додамо

За його словами, закінчення війни – це звільнення всіх наших територій.

"Але ми маємо зрозуміти: якщо росія залишиться в тому вигляді, в якому вона є, то це лише питання часу, коли вона зможе почати ще одну війну. Тому наше завдання – зробити росію такою, щоб у неї не було навіть бажання думати, що вона може нападати на сусідів, тим паче у такій спосіб, як вона зробила по відношенню до нашої країни", - додав Данілов.

Що ж стосується "поля для перемовин з рф", то секретар РНБО переконаний - "як тільки ми звільнимо усі наші територію, потім ми зможемо про щось з ними говорити".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Було б катастрофою для всього світу: Джонсон про можливість переговорів України з рф

Раніше

Раніше Президент України Зеленський заявляв, що наразі про переговори з росією й мови бути не може.

Зеленський також заявляв, що переговори з росією можливі лише в тому випадку, якщо російські війська залишать незаконно окуповану територію України.

 

Українські Національні Новини

Політика