danilyuk-zustrivsya-u-vashingtoni-z-boltonom-i-perri

Данилюк зустрівся у Вашингтоні з Болтоном і Перрі

 • 9579 переглядiв

КИЇВ. 11 липня. УНН. Помічник президента США з національної безпеки Джон Болтон зустрівся у Вашингтоні з секретарем Ради національної безпеки і оборони України Олександром Данилюком і обговорив підтримку Вашингтоном реформ і мирне відновлення території України. Про це радник Дональда Трампа написав в середу на своїй сторінці в Twitter, повідомляє УНН.

"Чудова дискусія відбулася сьогодні з Олександром Данилюком, секретарем Ради національної безпеки і оборони України, на тему підтримки реформ в Україні з боку США і мирного відновлення української території", - заявив він.

З Данилюком зустрівся також міністр енергетики США Рік Перрі. Він написав на своїй сторінці в Twitter, що обговорив з українським чиновником "можливості для розвитку співпраці в області енергетичної безпеки при уряді Володимира Зеленського".

Нагадаємо, секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк розпочав візит до Сполучених Штатів і вже зустрівся зі спеціальним представником Державного департаменту США з питань України Куртом Волкером та радником з національної безпеки віце-президента США Кітом Келлогом.

Great discussion today with Oleksandr Danylyuk, Secretary of Ukraine’s National Security and Defense Council, on U.S. support for Ukrainian reforms and the peaceful restoration of Ukrainian territory. https://t.co/NCJDBPRRvg

— John Bolton (@AmbJohnBolton) 10 липня 2019 р.

Українські Національні Новини

Політика