davayte-zrobimo-komus-pogano-zelenskiy-zaklikav-zrobiti-ukrayinu-naybilshim-startapom

Давайте зробимо комусь погано: Зеленський закликав зробити Україну найбільшим стартапом

 • 20719 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. Президент України Володимир Зеленський заявив, що не бачить жодних причин, які б завадили Україні стати найбільшим стартапом. Про це він сказав під час участі у нагородженні переможців конкурсу на отримання грантів Українського фонду стартапів, передає кореспондент УНН.

"Я знаю, чого вартують ідеї у наш час, сьогодні, у 21-му сторіччі це, я вважаю, є найціннішим, адже гарних ідей та важливих інтелектуальних рішень потребують всі: і маленький бізнес, і потужні корпорації, невеличкі міста і багатомільйонні мегаполіси", - сказав Зеленський.

Він заявив, що знає, наскільки ідеям потрібна підтримка держави і віра в людей.

"Наша земля дійсно дуже багата, не тільки надрами, а багата талановитими людьми. Але держава чомусь цих людей, вас, не помічала. З перших днів президентства ми прагнемо все це змінити, і Український фонд стартапів – важливий крок у цьому напрямку", - зазначив Президент.

З його слів, сьогодні перші переможці отримують державне фінансування своїх стартапів. Він висловив бажання, щоб підприємці мали шанс втілити свої сміливі ідеї у життя, а також і спільну мрію про сучасну, прогресивну Україну.

"Я не бачу жодних причин, які б завадили Україні, стати найбільшим стартапом, найбільшим, я б сказав, стартап-хабом у Європі. Давайте зробимо комусь погано, давайте зробимо це разом", - додав Глава держави.

Нагадаємо, в Україні визначено перші вісім проектів, які отримають гранти від Українського фонду стартапів.

Українські Національні Новини

Політика