dbr-priyshla-z-obshukami-v-mistsevu-prokuraturu-na-dnipropetrovschini

ДБР прийшла з обшуками в місцеву прокуратуру на Дніпропетровщині

 • 19289 переглядiв

КИЇВ. 31 липня. УНН. Державне бюро розслідувань проводить обшуки в місцевій прокуратурі на Дніпропетровщині. Про це інформує УНН із посиланням на прес-службу ДБР.

Повідомляється, що слідчі центрального апарату ДБР розслідують кримінальне провадження щодо можливого перевищення влади працівниками однієї з місцевих прокуратур Дніпропетровської області.

"За попередньою інформацією, прокурор однієї з місцевих прокуратур Дніпропетровської області здійснював процесуальне керівництво в рамках кримінального провадження. Під час досудового розслідування згаданого кримінального провадження було вилучене певне майно. Прокурор здійснив продаж згаданого майна через товарну біржу на суму понад 800 тис. грн", - зазначили у ДБР.

Рішенням суду було накладено заборону розпоряджатись та використовувати вилучене майно до прийняття остаточного рішення у кримінальному провадженні, вказали у Бюро.

"Наразі відбуваються обшуки в одній з місцевих прокуратур Дніпропетровської області, у двох відділах поліції Дніпропетровської області, на товарній біржі", - йдеться в повідомленні.

Випадок кваліфікували як перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу, якщо вони спричинили тяжкі наслідки – ч.3 ст. 365 КК України.

Нагадаємо, раніше ДБР проводило обшуки на митних постах аеропорту "Київ" (Жуляни) та "Запоріжжя", а також на запорізькій митниці.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП