dbr-zatrimali-na-khabari-mayora-sbu-ta-komandira-viyskovoyi-chastini

На хабарі затримано майора СБУ та командира військової частини

 • 11115 переглядiв

КИЇВ. 30 січня. УНН. Затримали оперативного працівника Головного управління військової контррозвідки СБУ та командира однієї з військових частин, розташованої в зоні проведення Операції об’єднаних сил. Про це повідомляє прес-служба ДБР, передає УНН.

Затримання відбулось 17 січня під процесуальним керівництвом прокуратури зі спеціалізованим підрозділом СБУ зі складу Об'єднаних сил та за участю слідчого Територіального управління Державного бюро розслідувань у м. Краматорськ.

"Особи були затримані в місті Сєвєродонецьку безпосередньо під час отримання неправомірної вигоди у розмірі 2500 доларів США. Ці гроші оперативний працівник військової контррозвідки СБУ та командир військової частини отримали за неперешкоджання у переправленні великих партій цигарок російського виробництва із тимчасово окупованих територій", - йдеться у повідомленні.

Особам повідомлено про підозру за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди – ред.). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна. Вирішується питання про обрання особам запобіжного заходу.

Нагадаємо, співробітники Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ викрили на хабарі двох військовослужбовців  Харківського прикордонного загону Східного регіонального управління Державної прикордонної служби.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Понад 100 тис. родин отримали "пакунок малюка"

     • 18234 переглядiв

    У лютому додаткових вихідних не буде

     • 8478 переглядiв