dbr-zaversheno-slidstvo-u-spravi-v-o-golovi-derzhsluzhbi-zaynyatosti

ДБР: завершено слідство у справі в.о. голови Держслужби зайнятості

 • 15045 переглядiв

КИЇВ. 22 жовтня. УНН. Досудове розслідування у справі високопосадовців Державної служби зайнятості на чолі з в.о. голови Валерієм Ярошенком, яких було затримано за вимагання і отримання хабарів, завершено. Про це повідомив директор ДБР Роман Труба у Telegram-каналі, передає УНН.

Труба, нагадав, що чиновники обіцяли не зупиняти виплати бюджетних коштів за укладеними договорами на будівництво згаданого об’єкту. Загалом їм вдалося “видурити” і отримати через посередника 800 тисяч гривень.

"ДБР завершило досудове розслідування у цьому кримінальному провадженні, учасники знайомляться з його матеріалами", - написав Труба.

За його словами, високопосадовці, які роками вважали себе недоторканними, більше не зможуть використовуватим "відкати" та "схеми".

"У цьому кейсі ми маємо справу з держслужбовцем категорії А. Це і є та сама категорія високопосадовців, яка роками вважала себе недоторканними та невловимими для правоохоронних органів. “Відкати” і схеми мають піти в історію, а разом з ними і чиновники, які на них наживаються. ДБР робитиме все, аби цей процес прискорити", - зазначив Труба.

Нагадаємо, в.о. голови Державної служби зайнятості разом зі співучасниками затримано під час передачі частини неправомірної вигоди в сумі 480 тис. гривень. Загальна сума отриманих коштів становить понад 800 тис. гривень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП