dbr-znovu-viklikalo-poroshenka-na-dopit

ДБР знову викликало Порошенка на допит

 • 20476 переглядiв

КИЇВ. 3 червня. УНН. Державне бюро розслідувань викликало на допит як свідка п'ятого президента України, народного депутата Петра Порошенка на 10 червня у справі про прослуховування під час міжнародних перемовин за участі Президента та високопосадовців іноземних держав. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ДБР.

"Порошенко П.О. викликається на 11 годину 00 хвилин 10 червня 2020 року до Державного бюро розслідувань для допиту у якості свідка у кримінальному провадженні № 6220000000000456, у ході якого досліджуються обставини законності зняття інформації під час проведення міжнародних перемовин за участі Президента України та високопосадовців іноземних держав", - йдеться у повідомленні.

У ДБР наголосили, що "явка обов’язкова".

Раніше у ДБР підтвердили, що відкрили кримінальне провадження за фактом прослуховування розмови п'ятого президента України Петра Порошенка з колишнім віце-президентом США Джо Байденом.

Нагадаємо, 26 травня Порошенко не прибув на допит до ДБР.

Натомість у той день у музеї Гончара Порошенко влштував виставку картин. Туди навідалися з ДБР. У бюро вказували, що "з метою вручення повідомлення про виклик на допит" Порошенкові та "проведення слідчих дій".

Українські Національні Новини

Політика