debati-na-olimpiyskomu-rezhiserske-zabezpezchennya-nadast-suspilne

Дебати на Олімпійському: режисерське забезпезчення надасть "Суспільне"

 • 10140 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. "Суспільне" відповідатиме за режисерське забезпечення та художнє керівництво ефіру зустрічі кандидатів на НСК "Олімпійський" 19 квітня. Про це повідомляє прес-служба суспільного мовника, передає УНН.

"Ми погодилися надати режисера ефіру, а також оператора-постановника трансляції, задіяти творчу групу "Суспільного", аби забезпечити рівний доступ кожному кандидату до проявів у цьому ефірі. Люди, які "натискають на кнопки" й націлюють камери, — надзвичайно важливі, адже глядачі буквально бачать картинку їхніми очима. У який момент хто з’являється на екрані, під яким ракурсом, чи з’являється взагалі — усі ці художні елементи дуже впливають на сприйняття глядачами інформації", — розповів голова правління "Суспільного" Зураб Аласанія.

Він наголосив, що суспільний мовник є медіа-компанією, що не належить жодній політичній чи бізнес-групі, а тому може забезпечити незаангажованість висвітлення.

У прес-службі зазначили, що наразі штаби не визначилися щодо ведучого заходів на стадіоні, а також не домовилися з приводу технічного забезпечення трансляції та відповідно компанії, що роздасть сигнал усім охочим ЗМІ.

Нагадаємо, раніше голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія розповів про кількість сцен і програму перед дебатами на НСК "Олімпійський".

Українські Національні Новини

Політика