dekilkokh-nelegalnikh-migrantiv-zvilnili-z-golf-klubu-trampa

Декількох нелегальних мігрантів звільнили з гольф-клубу Трампа

 • 7483 переглядiв

КИЇВ. 27 січня. УНН. Близько десятка співробітників, що нелегально перебували в Сполучених Штатах були звільнені минулого тижня з гольф-клубу президента США Дональда Трампа у місті Вестчестер (штат Нью-Йорк). Про це повідомила в суботу газета The Washington Post з посиланням на самих мігрантів, передає УНН.

Вони розповіли виданню, що адміністрація гольф-клубу недавно перевіряла їх імміграційні документи і виявила, що вони є підробленими. Дані папери співробітники надали ще рік тому. Газета також зазначає, що звільнені мігранти працювали в організації досить довго.

Так, один з них займався технічними роботами на території гольф-клубу близько 15 років. Крім того, одному з цих співробітників було довірено зберігати ключі від розташованого там заміського будинку сина президента Еріка. Багато з них отримували премії за успішну роботу.

Трамп майже з першого дня приходу в Білий дім в січні 2017 року намагався реалізувати свої передвиборчі обіцянки - посилити міграційну політику і посилити прикордонний контроль, особливо на південному кордоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп закликав молитися за стіну з Мексикою

Глава держави не раз заявляв, що нелегальні іммігранти є "злочинцями", яких необхідно виявляти і депортувати. Указ про будівництво стіни на кордоні з Мексикою він підписав вже через п'ять днів після інавгурації, але Конгрес США досі не виділив необхідні для цього кошти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За опитуванням майже 70% американців не підтримають Трампа, якщо він введе режим НС

Українські Національні Новини

Політика