delfin-pokusav-ditinu-v-odeskomu-delfinariyi

Дельфін покусав дитину в Одеському дельфінарії

 • 39440 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. В Одесі в дельфінарії "Немо" дельфін покусав дитину. Відео інциденту, яке зняла мама малюка, поширили в одеських пабліках, повідомляє УНН.

Деталі 

Інцидент в дельфінарії "Немо" стався під час контактної програми, яка проходить після виступу морських тварин. Глядачі спустилися до води, щоб зробити фото і помацати дельфінів. Один з дельфінів, мабуть, припустивши, що дитина пропонує йому рибу, схопив малюка за руку.

В результаті хлопчика відвезли до лікарні, де лікарі наклали йому шви на руку.

"Всі поруч стояли, дельфіни до кожного підпливали, стрибали, пищали, але мого схопили за руку. Хоча інші прям обличчя підставляли, чіпали. Таблички висять тільки про те, щоб у воду нічого не кидали, про руки нічого. З ними плавають, фотографуються в кінці. Тому це не нормально, в будь-якому випадку...", - повідомила мама постраждалого хлопчика в соцмережах.

Керівництво дельфінарію бачить провину в самих батьках. Є думка, що подібна ситуація в дельфінарії відбувається не вперше. Зоозахисники вказують, що тварини в умовах неволі і дресирування відчувають сильний стрес.

У поліції немає даних про звернення з приводу інциденту.

До теми

Відзначимо, що 4 червня з дельфінарієм був пов'язаний інший інцидент. Кілька десятків громадських активістів прийшли на пляж Ланжерон, де, за їхніми словами, замість рятувальної станції будується новий висотний готель, який зводить ТОВ "Нерум", що володіє розташованим тут же дельфінарієм. Частина противників будівництва перелізла через паркан. Один з активістів зробив постріли в повітря. Прибулі на місце поліцейські локалізували конфлікт. Постраждалих немає.

До цього акції проти будівництва даного об'єкта відбувалися восени минулого року. Активісти вже намагалися розібрати фундамент споруди та зносили паркан навколо будівництва.

За інформацією УНН, готель "Немо" в даний час проводить реконструкцію будівлі - за фактом просто розширює територію.

З відкритих джерел відомо, що ТОВ "Нерум" належить сім'ям Кисловських і Кучуків.

Андрій Кисловський - депутат Одеської міськради з партії мера Геннадія Труханова "Довіряй справам". Михайло Кучук - перший заступник мера Труханова з питань будівництва.

Нагадаємо, одесити не перший рік звинувачують міську владу Труханова в незаконній забудові берегової лінії міста. Наприклад, ЖК "Граф у моря" побудований в рекреаційній зоні, де житлових комплексів не повинно бути зовсім. Всупереч суспільному резонансу, Труханов продовжив видавати цьому забудовникові дозвільну документацію на нові будівництва. 

Українські Національні Новини

Суспільство