delo-ukrayinskikh-diversantiv-dudka-znakhoditsya-na-mezhi-gipertonichnogo-krizu

Справа "українських диверсантів": Дудка знаходиться на межі гіпертонічного кризу

 • 9462 переглядiв

КИЇВ. 10 квітня. УНН. Засуджений у справі "українських диверсантів" Володимир Дудка знаходиться на межі гіпертонічного кризу. Про це повідомив син ув'язненого Ілля Дудка, передає УНН з посиланням на Крим.Реаліі.

"Передав йому тонометр. Таблетки від тиску батько приймає, але воно все одно стрибає. Буває дуже високе, практично гіпертонічний криз. Вже пройшло чимало часу, як його поставили на особливий облік, але лікар батька навіть не відвідав", - розповів Ілля Дудка.

За словами сина, Дудка сприйняв вирок спокійно, що іншого і не очікував і сподівається, що не буде так довго сидіти, що обміняють раніше.

"Каже: якщо судді бачили, що по одній статті сфальсифікували докази, то повинні були зрозуміти, що і за іншими теж. Про те, що дали такі великі терміни, думає, що, можливо, це якась помста або показове покарання", - розповів Ілля Дудка.

Він додав, що фігуранти "справи" українських диверсантів" Володимир Дудка та Олексій Бессарабов мають намір подати апеляцію 12 квітня. Вони готуються до етапування до столиці Росії Москви, де Верховний суд Росії розгляне апеляційні скарги захисту.

Нагадаємо, підконтрольний Росії Севастопольський міський суд засудив Володимира Дудку та Олексія Бессарабова, які звинувачуються в "підготовці диверсій в Криму", до 14 років позбавлення волі кожного.

Українські Національні Новини

Політика