demilitarizovana-zona-do-byelgoroda-viyskoviy-ekspert-pro-umovi-nashoyi-bezpeki-pislya-peremogi

«Демілітаризована зона до бєлгорода» - військовий експерт про умови нашої безпеки після Перемоги

 • 244848 переглядiв

КИЇВ. 20 вересня. УНН. Україна має вимагати від росії встановлення щонайменше 50 км демілітаризованої зони. Це дасть потенційний захист нашим прикордонним територіям. Про це журналісту УНН розповів керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко.

Демілітаризована зона має стати однією з умов, що ми їх поставимо перед рф після Перемоги.

Цитата

«В ідеалі, щоб росія не діставала реактивною артилерією, чи С-300 – це демілітаризована зона як мінімум до бєлгорода, якщо не далі. Це як мінімум. Я переконаний, що треба буде цього вимагати від росії після нашої перемоги, щоб, як мінімум, 50 км зона з їхнього боку була демілітаризована», - вважає експерт.

Що до того, що робити зараз, коли росія продовжує обстріли Харкова та прикордонних територій, то Мусієнко пропонує – бити по вогневих позиціях ворога, зокрема, на прикордонних територіях росії.

«Східні рубежі так само треба утримати, щоб ворог не мав жодних шансів, в найближчій перспективі я думаю, що він їх і не матиме», - додав експерт.

Мусієнко вважає, що наразі ворог намагається помститися за контрнаступ ЗСУ та намагається буквально знищити все на своєму шляху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військовий експерт пояснив, як ЗСУ вдалося здійснити блискавичний та успішний контрнаступ на Харківщині

Контекст

Ворог регулярно обстрілює прикордонні території Чернігівської, Сумської областей, а також завдають щоденні удари по Харкову та області. 

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Українські аграрії засіяли озимими вже 9% полів

     • 1339599 переглядiв

    Що з доставкою? У Glovo розповіли про можливість замовити McDonald's

     • 458300 переглядiв