den-pamyati-lobanovskogo-pavelko-privitav-dinamo-z-dnem-narodzhennya

День пам'яті Лобановського: Павелко привітав "Динамо" з днем народження

 • 13164 переглядiв

КИЇВ. 13 травня. УНН. Сьогодні, 13 травня, уся футбольна спільнота України відзначає День пам’яті великого Валерія Лобановського, якому в цьому році виповнилося б 80 років. Про це на своїй сторінці у Facebook написав президент Федерації футболу України Андрій Павелко, передає УНН.

"Ім’я Легенди є символом відданості футболу, професіоналізму й щирої любові до улюбленої гри мільйонів в Україні й усьому світі. Геній Валерія Васильовича надихав і продовжує надихати багато поколінь найталановитіших футболістів нашої країни.

Пишаюсь тим, що зараз в команді Федерації футболу України працюють зіркові вихованці Лобановського — усі три володарі “Золотого м’яча” від України Олег Блохін, Ігор Бєланов і Андрій Шевченко", - написав Павелко.

13 травня свій день народження святкує рідний клуб Валерія Лобановського - ФК “Динамо” Київ, продовжив Павелко. І це є символічно, додав він.

"Щиро вітаю всіх вболівальників, футболістів, тренерів, команду і керівництво українського гранду з 92-річчям! Від усього серця бажаю нових яскравих перемог, високих досягнень і заповнених відданими вболівальниками стадіонів!!!" - написав президент ФФУ.

Нагадаємо, як писав УНН, УЄФА виніс рішення на користь ФФУ у "справі Мораеса".

Українські Національні Новини

Спорт