den-v-oos-vorozhimi-obstrilami-poraneno-dvokh-ukrayinskikh-biytsiv

День в ООС: ворожими обстрілами поранено двох українських бійців

 • 9667 переглядiв

КИЇВ. 13 липня. УНН. Від початку цієї доби представники незаконних збройних формувань шість разів порушили режим припинення вогню в зоні проведення операції Об'єднаних сил. Внаслідок ворожих обстрілів 2 військовослужбовці отримали поранення. Про це повідомляє УНН, посилаючись на зведення прес-центру штабу ООС.

"Від початку доби ворог шість разів порушив режим припинення вогню. Збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції наших підрозділів із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм, а також із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться в зведенні.

За даними штабу, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили чотири обстріли позицій Об'єднаних сил.

А саме поблизу Широкиного з напрямку Саханки – зі стрілецької зброї; поряд Опитного з напрямку Спартака – зі станкового протитанкового гранатомета та великокаліберного кулемета; двічі околиці Водяного з напрямку Ужівки – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; в районі населеного пункту Новотроїцьке з напрямку Докучаєвського – з гранатометів різних систем та великокаліберного кулемета.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив два обстріли позицій Об'єднаних сил.

А саме двічі поблизу Зайцевого з напрямку Гольмівського та Зайцевого – з мінометів калібру 120 мм та станкових протитанкових гранатометів відповідно.

"Внаслідок ворожих обстрілів 2 військовослужбовці отримали поранення. На обстріли з боку збройних формувань Російської Федерації наші підрозділи дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються", - зазначили у штабі.

Нагадаємо, 12 липня збройні формування Російської Федерації 24 рази порушили режим припинення вогню

Українські Національні Новини

Кримінал та НП