den-viboriv-po-ukrayini-vidbulos-42-zaminuvannya

День виборів: по Україні відбулось 42 замінування

 • 7524 переглядiв

КИЇВ. 21 квітня. УНН. У день голосування у другому турі виборів президента України до органів поліції надійшло 42 неправдивих повідомлення про замінування. Про це заявив Голова Національної поліції України Сергій Князєв під час брифінгу щодо забезпечення публічного порядку під час виборів президента України, передає кореспондент УНН.

До органів поліції надійшло 42 неправдивих повідомлення про замінування, - сказав Князєв.

За його словами, правоохоронні органи були готові до такої великої кількості повідомлень про замінування у день виборів.

Князєв розповів, що найбільше повідомлень було зафіксовано у містах Харків (11) та Київ (19), а також у Львові, Одесі, Дніпрі.

Об’єктами посягання були Харківський аеропорт, торгово-розважальні заклади, супермаркети, культові православні споруди, також аеропорт у місті Львові, - зазначив Голова Нацполіції.
Він зауважив, що вибухотехніки провели перевірки щодо всіх зазначених випадків, і, на щастя, вибухонебезпечних предметів виявлено в жодному випадку виявлено не було.

З виборчим процесом пов’язано два повідомлення. Одне – в Херсонській області, мінували Каховську ГЕС – великий стратегічний об’єкт, туди були кинуті всі сили. Ми вважаємо, що це пов’язано з виборчим процесом, тому що був поставлений ультиматум. Декілька годин перекривали рух по Каховській ГЕС, але на щастя, не підтвердилось. І Волноваський район Донецької області – мінували виборчу дільницю, - додав він.

Як повідомляв УНН, 21 квітня у Львові правоохоронці перевірили п'ять повідомлень про замінування об’єктів.

Українські Національні Новини

Суспільство