den-zakokhanikh-de-ta-yak-krasche-vidsvyatkuvati

День закоханих: де та як краще відсвяткувати

 • 2095566 переглядiв

КИЇВ. 12 лютого. УНН. 14 лютого вже незабаром, тож пора визначитись з місцем для святкування. Редакція УНН підготувала перелік найкращих місць для приємного проведення часу як і з коханою людиною, так і наодинці.

Деталі

День Святого Валентина – одне із найромантичніших свят, тому проводити його потрібно відповідно. Суспільство уже давно відійшло від банальних варіантів, як ресторан чи СПА, кращою розвагою для пар в такий день є подорож чи відвідини романтичних місць.

Чи не найкращим містом для проведення події в такий спосіб є столиця. Тож, якщо ви маєте бажання відзначити цей день в Києві, до вашої уваги такі варіанти:

1. Міст закоханих. Ця споруда з'єднує між собою Хрещатий парк та Міський сад. Міст буквально пронизаний коханням та романтичними зізнаннями – на ньому висять сотні замків, що були прикріплені парами. З моста відкривається дивовижний краєвид.

2. Андріївський узвіз. Одна із найпопулярніших вулиць Києва, сполучає Поділ із Старим Києвом. Дуже красиве місце з величезною кількістю визначних споруд. Вулиця особливо атмосферна ввечері.

3. Пейзажна алея. Серце старого Києва з чудернацькими фігурами. Алея бере початок від Старокиївської гори. Неймовірне місце для прогулянок вдвох.

4. Стіна зізнань. Локація знаходиться на вул. Ярославів Вал, це одна зі стін покинутого будинку. Стіна зізнань обмальована величезною кількістю зізнань у коханні та віршами.

5. Закохані ліхтарі. Пам'ятник, що розташований на Майдані Незалежності. Ліхтарі часто «змінюють» свій одяг, а кілька років тому у них навіть з'явились діти. Неймовірно романтичне місце з чудовою історією.

Якщо ж вам на думку спало провести День закоханих в якомусь з інших міст України, пропонуємо не менш чудові варіанти:

1. Острів закоханих (Тернопіль). Це мальовниче рукотворне місце на Заході України. Дістаються до нього човном або міні-мостом, що сполучає парк з островом. Раніше, взимку до острова можна було дійти пішки, коли крига замерзала. Жителі міста часто розповідають: якщо закохана пара вдивлятиметься в озеро, то вони зможуть зазирнути у власне майбутнє.

2. Карпати. Відпочинок тут не зрівняється ні з чим. Дивовижна природа, чисте повітря, сотні різноманітних розваг – тут закохана пара може провести незабутнє святкування.

3. Тунель кохання (Рівненщина). Тунель простягається на 5 кілометрів. Це зелений коридор, що створений деревами, вишикуваними у арку округлої форми, під ногами прокладені залізничні рейки. Кожна закохана пара повинна відвідати це місце.

4. Львів. Місто кишить романтичними місцями, а кожна його вулиця пахне коханням. Тут варто відвідати Італійський дворик, Лавку для закоханих (існує повір'я: якщо закохана пара посидить на ній, то вони завжди будуть разом), Балкон закоханих, оглядовий майданчик Ратуші та інші.

5. Колонада Воронцовського палацу (Одеса). Не лише романтичне, але й історичне місце. Пам'ятка оповита романтичними легендами.

6. Алея закоханих (Кам'янець-Подільський). Романтична доріжка, що веде до Лебединого озера. Це живописне місце, що знаходиться неподалік від Смотрицького каньйону.

7. Підземна річка Стікс (Умань). Це шлях у печері, що веде до Мертвого озера.

Гарного настрою та чудового святкування Дня закоханих!

Українські Національні Новини

УНН Lite