denatsifikuvali-dobriva-chi-demilitarizuvali-traktoristiv-orki-vdarili-po-s-g-tekhnitsi-na-dnipropetrovschini

"Денацифікували добрива" чи "демілітаризували трактористів": орки вдарили по с/г техніці на Дніпропетровщині

 • 151890 переглядiв

КИЇВ. 22 квітня. УНН. Рашистські окупанти завдали ракетний удар по будівлі із сільськогосподарською технікою в Синельниківському районі Дніпропетровської області. Про це у Telegram-каналі повідомив очільник Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, пише УНН.

Цитата

"Сьогодні маємо ракетний удар по будівлі із сільськогосподарською технікою в Синельниківському районі. В приміщенні вибило шибки, ушкоджено дах. На щастя, без постраждалих. Ніяких військових підрозділів там не було. Ніяких "нацистів", вогневих точок чи бойових біомодефікованих гусей", - повідомив Лукашук.

Деталі

Він зауважив, що сьогодні про-кремлівське інформаційне агентство ТАСС повдомило, що, за даними міноборони рф, знищено до батальйона українських військових – мова про обстріл залізниці в Новомосковському районі у четвер.

"Батальйон – це в середньому 500 чоловік. А внаслідок вчорашнього обстрілу постраждало п‘ятеро людей. Провідники, які до військової справи не мають відношення. То що сьогодні зробили окупанти в Синельниківському районі? Денацифікували добрива? Демілітаризували трактористів? Що потім розкаже їхня преса? Це вам чергове нагадування про те, яке дно – російські ЗМІ. І про те, що собою являє російська армія. Обстрілюють населені пункти, мирне населення, а потім просто нагло брешуть", - додав очільник ДОР.

Нагадаємо

У четвер окупанти нанесли на Дніпропетровщині три ракетні удари по залізничній інфраструктурі у Новомосковському районі. Вщент розтрощене залізничне полотно і контактна мережа. Загиблих немає.

Українські Національні Новини

Суспільство