denisov-priznachennya-shevchenka-na-posadu-trenera-zbirnoyi-odne-iz-nayuspishnishikh-rishen-pavelka

Денисов: призначення Шевченка на посаду тренера збірної - одне із найуспішніших рішень Павелка

 • 10833 переглядiв

КИЇВ. 22 жовтня. УНН. Ведучий програми Великий футбол Олександр Денисов дав схвальну оцінку роботі Андрія Шевченка на посаді головного тренера збірної України, передає УНН із посиланням на footballua.tv.

"Національна ліга поки ще не є тією лігою, в європейському розумінні, якою нам би хотілося її бачити. А ось наша збірна, завдяки Андрію Шевченку і гравцям, які в ній виступають, вже є проєвропейською", - сказав він.

Денисов нагадав, що Шевченка на посаду тренера збірної України було призначено рішенням голови Української асоціації футболу (УАФ) Андрія Павелка.

"Призначення на посаду головного тренера збірної Андрія Шевченка - одне з найважливіших і успішних рішень Андрія Павелка. А скільки було скепсису? Ось, мовляв, вони ж куми, або Золотий м'яч згадували. Критичні стріли летіли і на адресу Павелка, і на адресу Шевченка", - сказав Денисов.

Нагадаємо, раніше сам Павелко розповідав, що за рішення призначити Шевченка головним тренером національної збірної його багато критикували.

“Скільки було розмов щодо Андрія Шевченка і його призначення головним тренером національної збірної... Його називали "недосвідченим", але сьогодні, як кажуть у футболі, - "рахунок на табло". У нього дуже сильна тренерська команда, що складається з професіоналів з Італії, Іспанії. А сам Андрій - це символ українського футболу, який має величезний авторитет серед всього футбольного світу”, - зазначив з цього приводу Павелко в інтерв'ю УНН від 24 червня.

Як писав УНН, завдяки перемозі у меншості над Португалією, збірна України достроково вийшла на Євро-2020 з першого місця групи В. 

Українські Національні Новини

Спорт